De Heks en De Krijger
/

Paganistische vrijhaven

 

Gastenboek

Annemarie Polderman
23-09-20 22:51:16
Afgelopen maandagavond 21 september een heerlijke magische avond ....Magisch Leven. In een open, warme sfeer bij jezelf zijn en tegelijk verbinding en uitwisseling met de anderen. Heel fijn dat er nog veel meer avonden komen...
Stefan Blankestein
23-09-20 16:27:04
Een plek waar je jezelf kunt zijn zonder oordelen.
Een plek om van sereniteit en rust te genieten.
Een plek voor een momentje in het hier en nu.

De rust die ik voel.
De warmte die ik ervaar.
De acceptatie die ik vind.
Dat zijn kenmerken van wat hier is.

Een prachtige plek net ietsje buiten Zutphen.
Altijd weer geniet ik als ik hier kom en ben ik een beetje verdrietig als ik weer moet gaan. Hier kan ik uren en dagen door brengen.
Annemieke Eshuis
07-11-19 21:23:36
Op 14 spetember hebben wij ons trouw/dansfeestje gegeven bij de heks en de krijger. Een geweldig fijne locatie waar wij heerlijk binnen hebben gedanst en buiten bij het kampvuur hebben kunnen zitten. Peter en Ingeborg bedankt voor jullie gastvrijheid deze avond. Zeker een locatie om aan te bevelen.
Jitske Weterings
08-09-19 19:21:51
Vandaag hebben we hier ons 12,5 jarig huwelijk gevierd en wat een fantastische lokatie! Prachtig verbouwde schuur voor binnen en een heerlijke buitenplek voor de kinderen om te spelen bij de boomgaard. Alle kinderen van 0 tot 70 jaar hebben zich hier erg goed vermaakt. De relaxte sfeer en de fijne, behulpzame ondersteuning van Peter en Ingeborg maakten het helemaal af. Echt een aanrader!
Marjolijn Van der Heijde
26-06-19 18:02:04
Vanmiddag hebben we een prachtig feest van groep 8 gehad bij De Heks en De Krijger. De 56 kinderen hebben zich goed vermaakt met skelteren, steppen, trampoline springen, snoep happen, natte spons tikkertje, gezelschapsspelletjes, de varkentjes voeren. Wat een top locatie voor een feest! Ingeborg en Peter zijn heel gastvrij en we voelden ons erg welkom!
Judith van Zon
24-06-19 11:06:17
Afgelopen weekend vierden wij een midzomer-picknick feest bij de Heks en de Krijger. We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen. Een hele fijne ontvangst, een prachtig paradijselijk plekje, heerlijke frisse drankjes en vooral een prachtige sfeervolle aankleding. Ook de bediening van Tara en Rik was zeer professioneel, bescheiden en toch doortastend! Het leuke is dat de volwassenen kunnen genieten van dr prachtige omgeving en de kinderen zich kunnen vermaken op de trampoline, in de boomhut, de boomschommel, bij de varkentjes of met de oud-hollandse spelletjes. Iedereen blij! En ook nog heerlijke soep van Ingeborg in de heksenketels boven het vuur. Top locatie, echt een aanrader voor een leuk feest, maar ook voor een drankje tussendoor. Dank Ingeborg, Peter, Tara, Wolf en Rik!
Steven
21-06-19 17:00:20
Vorige week zaterdag waren we welkom om de Taveerne als pauzeplek te gebruiken, halverwege een kinderspeurtocht.

De Taveerne is eigenlijk gesloten op zaterdag, maar we waren van harte welkom.
Peter had voor een grote kan limonade en heerlijke zelfgebakken brownies gezorgd. Die werden buiten in het zonnetje aan een lange picknicktafel genuttigd.

De kinderen hebben zich opperbest vermaakt op en rond de trampoline in de boomgaard. Ze konden tevens konijntjes en kipjes kijken, zich vergapen aan de vele kleurrijke bloemen en planten in de tuin, de varkentjes aaien en in de Taveerne spelletjes doen.
Wat een prachtige plek en niet alleen voor kinderen.

Voor het afronden van de speurtocht was overigens geen tijd meer.
Bart & Celine Boerman
29-04-19 18:15:35
De heks en de krijger, een warme maar vooral sfeervolle locatie. Iedereen is welkom en dat maakt deze plek zo bijzonder. Je kan er altijd je zelf zijn. Een plek waar je alles kan delen maar ook van iedereen iets kan leren. Kortom een echte aanrader!
Leoni
10-04-19 16:32:57
Prachtige foto's ,unieke plek, schitterende warme ruimte , hele goeie sfeer vooral ook door het leem en de aankleding. voelt als 'even helemaal weg' van de drukke buitenwereld. oase van rust en mogen zijn.
Tonen: 5  10