De Heks en De Krijger
/

Paganistische vrijhaven

 

Gastenboek

Judith van Zon
24-06-19 11:06:17
Afgelopen weekend vierden wij een midzomer-picknick feest bij de Heks en de Krijger. We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen. Een hele fijne ontvangst, een prachtig paradijselijk plekje, heerlijke frisse drankjes en vooral een prachtige sfeervolle aankleding. Ook de bediening van Tara en Rik was zeer professioneel, bescheiden en toch doortastend! Het leuke is dat de volwassenen kunnen genieten van dr prachtige omgeving en de kinderen zich kunnen vermaken op de trampoline, in de boomhut, de boomschommel, bij de varkentjes of met de oud-hollandse spelletjes. Iedereen blij! En ook nog heerlijke soep van Ingeborg in de heksenketels boven het vuur. Top locatie, echt een aanrader voor een leuk feest, maar ook voor een drankje tussendoor. Dank Ingeborg, Peter, Tara, Wolf en Rik!
Steven
21-06-19 17:00:20
Vorige week zaterdag waren we welkom om de Taveerne als pauzeplek te gebruiken, halverwege een kinderspeurtocht.

De Taveerne is eigenlijk gesloten op zaterdag, maar we waren van harte welkom.
Peter had voor een grote kan limonade en heerlijke zelfgebakken brownies gezorgd. Die werden buiten in het zonnetje aan een lange picknicktafel genuttigd.

De kinderen hebben zich opperbest vermaakt op en rond de trampoline in de boomgaard. Ze konden tevens konijntjes en kipjes kijken, zich vergapen aan de vele kleurrijke bloemen en planten in de tuin, de varkentjes aaien en in de Taveerne spelletjes doen.
Wat een prachtige plek en niet alleen voor kinderen.

Voor het afronden van de speurtocht was overigens geen tijd meer.
Bart & Celine Boerman
29-04-19 18:15:35
De heks en de krijger, een warme maar vooral sfeervolle locatie. Iedereen is welkom en dat maakt deze plek zo bijzonder. Je kan er altijd je zelf zijn. Een plek waar je alles kan delen maar ook van iedereen iets kan leren. Kortom een echte aanrader!
Leoni
10-04-19 16:32:57
Prachtige foto's ,unieke plek, schitterende warme ruimte , hele goeie sfeer vooral ook door het leem en de aankleding. voelt als 'even helemaal weg' van de drukke buitenwereld. oase van rust en mogen zijn.
Tonen: 5  10