De Heks en De Krijger
/


Paganistische vrijhaven

 

Waar je aandacht is, daar ben je

Acht weekse Mindfulness training LIVE

Juist in deze bijzondere periode, waar we te maken hebben met het Covid-19 virus en alle daaruit voortvloeiende consequenties en regels, ervaren veel mensen stress. Door deze crisis worden mensen met zichzelf geconfronteerd en horen daar allerlei gevoelens en emoties bij. Hoe kan je daar goed mee om leren gaan. Welnu, leer de kracht kennen van Mindfulness bij stressklachten, depressieve en/of angstklachten:

Mindfulness betekent dat je bewust in het moment leeft. Bewust bent van het hier en nu, dat je dingen met aandacht kan doen.

Tijdens de training leer je in het hier en nu te blijven en bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Je leert kijken en luisteren naar de signalen van jouw lichaam.

Mindfulness geeft je meer inzicht in je automatische gedachtepatronen en emoties, maar ook in hoe je reageert en hoe je handelt. Je wordt je bewust van de keuzes die je hebt om er anders mee om te gaan. Je krijgt inzicht in wat stress met je doet en hoe je dit kan herkennen.

Mensen die deze training hebben gevolgd voelen zich daarna vaak steviger, hebben meer handvatten om anders met gedachten en gebeurtenissen om te gaan. Zij merken dat zij meer inzicht in zichzelf hebben gekregen over hun omgang met stressvolle situaties.

Mindful zijn kan je leren en integreren in je leven!  

Wat:

8 weekse Mindfulness training, één keer per week en inclusief een oefendag

Wanneer:

Op 23 september start een ochtendtraining van 9:00uur tot 11:30uur

Waar:

In de Trainingsruimte bij “De Heks en De Krijger” aan de Leestenseweg 13 te Zutphen.

Wie:

Ingeborg van der Voort - gecertificeerd Mindfulness Trainer MBSR/MBCT Cat. 1
en Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Ingeborg@projectpi.nl
tel: 06-13857183

Kosten:

€475,- bij vergoeding door werkgever of ziektekostenverzekering
€375,- bij privé betaling

Tip: Klik hier of vraag bij je ziektekosten verzekering na wat je vergoed kan krijgen

Aanmelden

Je mag me bellen of mailen voor vragen of aanmelding. Er zal altijd een (online) kennismakingsgesprek plaatsvinden voor de start van de training.