OVER JOU…

Daar ben je dan.

Tijdens je speurtocht ben je geland op deze plek. Je bent op zoek naar een nieuw te bewandelen pad, omdat je al een tijdje aanvoelde dat de wereld zoals ze was aan het veranderen is.

We leefden eeuwenlang als ‘stam’ voordat de versnelling van de Industrialisatie inzette. Samen bewerkten we het land om te kunnen zaaien. We keken naar de aarde om te zien wat ze nodig had om ons een uitbundige oogst te geven. Die oogst deelden we met elkaar, want de een had met zijn ploeg over het erf gelopen, de ander zorgde voor een warme maaltijd aan het eind van de dag uit jouw tuin, want jij wist als geen ander hoe je groentes kon laten groeien.

Onze Aarde heeft altijd oogst in overvloed te geven, zolang je bereid bent mee te varen in de stromen van haar wateren. Samen.

Samen grijpen we terug naar oude rituelen om samen koers te zetten naar nieuwe manieren om ons leven te leven. Met jou, als je voelt dat het zo kan zijn.

Bewustwording

Bewustworden is het proces van bewust te “zijn” van alles in- en om je heen en daar je eigen richting in te vinden. Wij bieden verschillende manieren om van je eigen “zijn” bewust te worden.

Lees meer

Heling

De term “Wees heel” werd vroeger gebruikt zoals wij tegenwoordig “gezondheid!” roepen of “proost!”. 
Heel-zijn is volledig zijn.

Lees meer

Viering

Geboorte, liefde en dood zijn riten die al sinds de oude tijden gevierd worden. Het Leven vieren in al haar facetten is een pijler van De Heks en De Krijger.

Lees meer