GEZELLIGHEID

TAVEERNE

Te huur voor jou aangelegenheid

Wat ooit als stal begon is inmiddels een rustieke, gezellige Middeleeuws-aandoende Taveerne geworden. We hebben die verbouwing eigenhandig aangepakt en zijn trots op haar met de hand aangesmeerde lemen muren, de zelfgemaakte houten bar en meubels, de verwarmende houtkachel, de sfeerverlichting en haar oude Eiken draagbalken. Er hangen bossen kruiden te drogen, zwaarden aan de muur, in een hoek een heksenketel aan een driepoot en boven je hoofd zelfs een klein ridder kampement.

Kom binnen en wees welkom in onze wereld!

Feesten & Partijen

Voor allerhande feesten en bijeenkomsten kun je bij ons terecht. Denk aan verjaardagen, schoolfeestjes, jubilea, thema feestjes, larp-gatherings of trouwfeestjes. Onze Taveerne is uitgerust met bar en waard, gezellige zithoekjes, twee toiletten, een muziekinstallatie en een houtkachel. We kunnen ook professioneel geluid, dj’s en verlichting regelen!

reserveer

Verhuur Mogelijkheden

Voor rouwdiensten, herdenkingen, teambuildingsdagen en vergaderingen is De Taveerne ook te huur. Dit kan inclusief catering, gebruik van beamer en groot scherm en muziekinstallatie. Verhuur van onze Vuurplaats (inclusief stookhout) in de oude bongerd behoort tevens tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

reserveer