THEMA

BEWUSTWORDING

Uit je hoofd, in je hart. Je eigen “weten”
aanspreken; dat is bewustwording.

20 JUNI

Bewustwording

De Orde van de Beer

6-8 SEPT

Bewust-zijn is een levenskunst

Bewustzijn over wie je bent, waarom je hier bent. Waarom doe je wat je doet?
Hoe verhoud je jezelf tot “je-zelf”en de wereld om je heen? Welke angsten ken je en waar komen die vandaan? Op persoonlijk vlak is bewustwording ook wel “het pellen van je eigen ui”, elke keer kom je dichter bij de kern.

Het proces van bewustwording van de wereld rondom ons kan vragen oproepen. Waarom leven we zo? Willen we dat wel op deze manier? 

Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel in een rode tent. In dit liefdevolle samenzijn worden de vrouwenmysteriën gedeeld en doorgegeven, een veilige plek voor vrouwen om hun kwetsbaarheid en kracht te tonen en waar de verbinding van vrouw tot vrouw centraal staat.

Ontdek meer

Mannencirkel

Gezamenlijk op zoek naar de krochten van het man-zijn. Het gaat niet over praten, het gaat niet over de sterkste, het gaat over de dingen die je raken. Daar waar mannen niet over praten gaan we delen, en niet alleen met woorden!

Ontdek meer

Filosofeer Avonden

Tijdens de avonden zullen controversiële onderwerpen aan bod komen om de gemoederen te prikkelen. Een spreker zal een onderwerp aan het licht brengen vanuit zijn/haar visie. Vervolgens kunnen we met elkaar hierover in gesprek gaan.