THEMA

BEWUSTWORDING

Uit je hoofd, in je hart. Je eigen “weten” aanspreken; dat is bewustwording.

18 AUG

Bewustwording

De Orde van de Beer

24 AUG
26 AUG

Bewustwording

De Aerde Godinnen

9 SEPT

Bewust-zijn is een levenskunst.
Bewustzijn over wie je bent, waarom je hier bent. Waarom doe je wat je doet?
Hoe verhoud je jezelf tot “je-zelf”en de wereld om je heen? Welke angsten ken je en waar komen die vandaan?
 
Door het vieren van de Jaarfeesten en de Manen, zijn we ons bewust van de cyclus van Zon en Maan, de natuurlijke tijd. Hiermee staan we direct in verbinding met elkaar en onszelf, wij maken deel uit van die cycli.
Op persoonlijk vlak is bewustwording ook wel “het pellen van je eigen ui”, elke keer kom je dichter bij de kern. Via consulten bieden wij je de mogelijkheid om dieper op je levensvragen in te gaan.
 


Het proces van bewustwording van de wereld rondom ons kan vragen oproepen. Waarom leven we zo? Willen we dat wel op deze manier? Binnen ons Tribe-gedachtengoed zijn wij voortdurend onderzoekend naar nieuwe manieren van zijn en leven.


Leven in vrijheid, in denken en in doen. Het ten volle benutten van je eigen (en elkaars!) talenten in verbinding en samenspel.


Leven vanuit Licht, Liefde en Overvloed.

Heling

De term “Wees heel” werd vroeger gebruikt zoals wij tegenwoordig “gezondheid!” roepen of “proost!”. Heel-zijn is volledig zijn.

Lees meer

Viering

Geboorte, liefde en dood zijn riten die al sinds de oude tijden gevierd worden. Het Leven vieren in al haar facetten is een pijler van De Heks en De Krijger.

Lees meer