THEMA

VIERING

Geboorte, liefde en dood zijn riten die al sinds de oude tijden gevierd worden. Het Leven vieren in al haar facetten is een pijler van De Heks en De Krijger.

19 APRIL
26 APRIL
28 APRIL

Jaarfeest

Beltane

23 JUNI

Jaarfeest

Litha

11 AUG

Jaarfeest

Lughnasadh

Samen vieren we het leven!

Bij De Heks en de krijger vieren we alle facetten van het leven. In onze Taveerne worden jubilea gevierd, verjaardagen, handvastingen (het keltische trouwen), maar ook rouwdiensten. De dood mag ook gevierd worden als onderdeel van het leven. Samen zijn om het leven te vieren. 

Feesten & Partijen

Voor allerhande feesten en bijeenkomsten kun je bij ons terecht. Denk aan verjaardagen, jubilea, thema feesten of trouwfeestjes. Onze Taveerne is uitgerust met bar en waard, gezellige zithoekjes, twee toiletten, een muziekinstallatie en een houtkachel. We kunnen ook professioneel geluid, dj’s en verlichting regelen!

reserveer

Rouwdiensten

Afscheid nemen hoort bij het leven. De Taveerne biedt de mogelijkheid om op een liefdevolle, passende manier afscheid te nemen van een geliefde. Dit kan geheel op maat en eigen wijze, bijvoorbeeld als wake, rouwdienst of proosten op leven en dood. 

reserveer

Handvasten

Je eigen huwelijk vormgeven. Zonder tussenkomst van een ambtenaar, zonder regels. Het kan; dat heet handvasten en voordat het huidige huwelijk zijn intrede deed was dit de manier om de verbintenis met je geliefde te eren, kracht bij te zetten en te vieren. Bij ons kun je handvasten in De Taveerne of buiten in de oude Bongerd.

Reserveer