THEMA

HELING

De term “Wees heel” werd vroeger gebruikt zoals wij tegenwoordig “gezondheid!” roepen of “proost!”. Heel-zijn is volledig zijn.

2 AUGUSTUS
16 AUGUSTUS
24 AUGUSTUS

Helen is groeien, of je nou een stembevrijdingssessie doet, deelneemt aan onze zweethut, een sessie Body Remembers Trauma Therapie boekt of een van onze soundhealings bijwoont, daarna ben je altijd dichter bij jezelf gekomen.

Je leert hoe je lastige situaties en trauma kunt transformeren, zodat je lichaam en geest helemaal ‘in sync’ zijn.

Je straalt compassie uit voor jezelf en anderen door jezelf volledig te omarmen en eer de verbinding van al het levende op aarde. We zijn allemaal één.

Je leeft je leven met het volledige bewustzijn dat alle aspecten van jou deel uitmaken van het grote geheel.

Je bent je bewust van jouw helende kracht en zet die in om een verschil te maken waar je ook bent, zowel in plaats als tijd.

Werk zonder schaamte aan je eigen heelwording. Ieder van ons heeft trauma uit te werken. Dat klinkt misschien zwaar, maar zelfs van voor jouw geboorte, zelfs van voor jouw conceptie draag je invloeden mee in je leven. Jouw voorouders leven voort in jou. 

“Als je je bewust bent van vroege trauma’s, krijg je keuzevrijheid, zodat je met verantwoordelijkheid je eigen lot kunt sturen”

Bewustwording

Bewustworden is het proces van bewust te “zijn” van alles in- en om je heen en daar je eigen richting in te vinden. Wij bieden verschillende manieren om van je eigen “zijn” bewust te worden.

Lees meer

Viering

Geboorte, liefde en dood zijn riten die al sinds de oude tijden gevierd worden. Het Leven vieren in al haar facetten is een pijler van De Heks en De Krijger.

Lees meer