VERHUUR

TAVEERNE

Te huur voor jouw aangelegenheid

Wat ooit als stal begon is inmiddels een rustieke, gezellige Middeleeuws-aandoende Taveerne geworden. We hebben die verbouwing eigenhandig aangepakt en zijn trots op haar met de hand aangesmeerde lemen muren, de zelfgemaakte houten bar en meubels, de verwarmende houtkachel, de sfeerverlichting en haar oude Eiken draagbalken. Er hangen bossen kruiden te drogen, zwaarden aan de muur, in een hoek een heksenketel aan een driepoot en boven je hoofd zelfs een klein ridder kampement.

Feesten & Partijen

Voor allerhande feesten en bijeenkomsten kun je bij ons terecht. Denk aan verjaardagen, jubilea, thema feesten of trouwfeestjes. Onze Taveerne is uitgerust met bar en waard, gezellige zithoekjes, twee toiletten, een muziekinstallatie en een houtkachel. We kunnen ook professioneel geluid, dj’s en verlichting regelen!

reserveer

Rouwdiensten

Afscheid nemen hoort bij het leven. De Taveerne biedt de mogelijkheid om op een liefdevolle, passende manier afscheid te nemen van een geliefde. Dit kan geheel op maat en eigen wijze, bijvoorbeeld als wake, rouwdienst of proosten op leven en dood. 

reserveer

Handvasten

Je eigen huwelijk vormgeven. Zonder tussenkomst van een ambtenaar, zonder regels. Het kan; dat heet handvasten en voordat het huidige huwelijk zijn intrede deed was dit de manier om de verbintenis met je geliefde te eren, kracht bij te zetten en te vieren. Bij ons kun je handvasten in De Taveerne of buiten in de oude Bongerd.

Reserveer