HELING

TRAUMARELEASE
CEREMONIE

Je lichaam is als een boek waar je hele leven in
opgeslagen zit. Dit boek kun je niet “bewust lezen”,
maar wel “bewust voelen”.

We leven in een eindtijd, in een tijd waarin in onze visie iedereen op minder of meerdere mate getraumatiseerd is. Deze trauma’s slaan zich op in je lichaam als vastzittende energieën die bevrijd willen worden door het te doorzien, te doorvoelen. Als je niets doet aan deze energieën, dan kan het toxisch worden en wordt je er ziek van. Je lichaam is als een boek waar je hele leven in opgeslagen zit. Dit boek kun je niet “bewust lezen”, maar wel “bewust voelen”.

Met Body Remembers Trauma Therapy® & Traumarelease Breathwork® maken we een diepe innerlijke reis. Een reis waarin we op zoek gaan in onze binnen wereld én in ons lichaamsgeheugen, op zoek naar opgeslagen spanning, energie en emoties die ver weggestopt zitten.

We nemen je mee op een reis van 3,5 uur met deze TraumaRelease Ceremonie. Een reis die je in staat brengt om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven, te doorvoelen en op te lossen.

​De avonden bestaan uit twee onderdelen:

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)
Alle dieren die een stress situatie hebben meegemaakt zijn in staat om direct daarna hun spanningen te ontladen, op twee dieren na: de mens en dieren in gevangenschap.
Wij bezitten deze mogelijkheid nog wel, maar we zijn vergeten hoe het werkt. Onze maatschappij is er niet op gericht om dit mechanisme nog te gebruiken. Tijdens deze sessie maken we je lichaam weer bewust van dit mechanisme en gaan we deze weer activeren. Hiermee worden vastgezette stress energieën losgetrild en ben je in staat om oude trauma’s te doorvoelen, zodat het jou kan loslaten.

Traumarelease Breathwork (TRB®)
Dieren hebben standaard drie responses bij een stressvolle situatie: vluchten, vechten of bevriezen. Als je niet kunt vechten of vluchten, dan bevries je, maar daarmee slaat ook de energie die daarmee gepaard gaat naar binnen en zet zich vast in je lichaam, wachten op het moment dat het “bevrijd” mag worden. Hiervoor dient de stress situatie, die zich vast heeft gezet als trauma, gezien, gehoord, gevoeld te worden.

Tijdens de Traumarelease Breathwork (TRB®) gaan je onder begeleiding met behulp van verschillende ademtechnieken de lichaamseigen stof DMT (Dimethyltryptamine) aanmaken. Deze stof zorgt ervoor dat je in een trance komt wat je lichaam de mogelijkheid geeft om stressvolle situaties uit je lichaam te bevrijden.

Met de TRB sessies geef je jezelf de mogelijkheid om trauma die in je lichaam is opgeslagen te bevrijden.